de Grote Beer

Het vrijstaande huis De Grote Beer met een duintuin (ca. 1500 m2) ligt in een natuurgebied (duinen) met veel begroeiing. Regelmatig zijn er fazanten, konijnen en herten. U merkt nauwelijks dat u in een populair vakantieoord bent.

Aantal personen
Het huis is geschikt voor 8 tot 12 personen: er zijn 11 bedden verdeeld over 5 slaapruimten, waarvan één met balkon. Daarnaast zijn er een klein 1-persoons slaapbankje en -kussens en 2 kinder-kampeerbedjes aanwezig (en 2 kinderstoelen).

Het huis is ideaal voor groepjes of families die samen vakantie houden maar ook hun eigen gang willen gaan. Ook in de winter. Met een BBQ en een heuse steenoven in de tuin is het in alle seizoen gezellig buiten kokkerellen, waaronder het zelf bakken van echte pizza’s!

Geniet van zon, zee, strand en de heerlijke Zeeuwse natuur … en daarna een wijntje bij de binnen of buiten open haard!

Indeling
Zowel boven als beneden: zitkamer met TV, eetkeuken met gasfornuis en elektrische oven, een koel/vrieskast, douche/WC, terras en beneden twee en boven drie slaapkamers.
Het huis is voorzien van centrale verwarming en dubbele beglazing. Boven is een open haard in de zitkamer. Daar is ook een dvd/video voorziening.
De keukens zijn goed geoutilleerd. Keukentextiel is aanwezig. Voorts is er beneden een magnetron, een vaatwasser en wasmachine.
Het terras beneden heeft buiten een open haard. Op het terrein zijn ook andere terrassen; één met een pizza-oven (en een BBQ).

Overige faciliteiten
Er zijn twee toegangen: bij de garage-oprit en ca 25 meter verderop vlak voor het einde van de weg. Op deze toegangen kunnen in totaal vier à vijf auto’s geparkeerd worden.
Elk bed is voorzien van een 1-persoons dekbed. Lakengoed en handdoeken neemt u zelf mee.

U kunt gratis gebruik maken van Wifi-internet; de telefoon kan tegen kostprijs worden gebruikt.
Huisdieren mogen bij uitzondering, ná overleg, onder voorwaarden meegenomen worden.
De schoonmaak kunnen wij laten doen voor circa € 75, afhankelijk van de staat waarin het huis wordt achtergelaten.