de Duindoorn

Het vrijstaande huis De Duindoorn is een intiem huisje aan de rand van het bos en het duin. De inrichting is eenvoudig en sfeervol, uit ‘grootmoeders tijd”, maar heeft ook WiFi. Sportieve wandelaars en fietsers zullen zich er goed in thuis voelen.
Ligging
Het huisje, aan de voet van de duinen, staat pal naast het toegangspad van de boswachterij van Westenschouwen. Via dat prachtige, verderop steile pad, ben je in 10 minuten op het strand. Je kunt ook langs de rijweg doorlopen naar de grote strandtrap bij de rotonde: in 5 min. ben je daar.
Terrein
De Duindoorn ligt hoog achterin een diepe, beschutte duintuin, met enkele terrassen op verschillende hoogte. Direct achter het toegangshek kun je twee auto’s parkeren. Een deel van het laaggelegen terrein is afgezonderd.
Indeling
De Duindoorn wordt begin 2024 deels verbouwd en vergroot. Beneden: eetkeuken met vaatwasser, wasmachine, magnetron/oven; douche/toilet; huiskamer met gashaard en openslaande deuren naar het terras; slaapkamer (2 bedden) met wastafel. Vloerverwarming in douche/wc en keuken. Boven: twee slaapkamers ‘en suite’ met elk twee eenpersoonsbedden en een wastafel; wc.
Aantal personen
Het huisje geschikt voor 4 -6 personen.
Huisdieren
Een hond is onder voorwaarden toegestaan tegen extra kosten; schade van honden worden doorberekend (zoals krassen op deuren, gaten in de tuin; hondeharen op meubels en bedden).
Contact
Als u interesse heeft kunt u het beste mailen naar hchasper@zeelandnet.nl die de verhuur regelt voor de verhuurder, mevrouw Hetty Kuhn-de Wette (email: hettykuhn@gmail.com; tel +316 4503 7323).

Hetty verhuurt sinds kort ook een appartementje, geschikt voor 2 personen, aan de Koudekerkseweg. Daarover kunt u rechtstreeks met haar contact opnemen (email: hettykuhn@gmail.com; tel +316 4503 7323).

Geniet van zon, zee, strand en de heerlijke Zeeuwse natuur.. en daarna een wijntje bij een vuurtje in de tuin.