Voel je thuis en geniet van een heerlijke vakantie

Deze website wordt ten bate van de verhuur gezamenlijk gebruikt door de eigenaren van drie woningen: de Grote Beer, de Kleine Beer en de Duindoorn. De eigenaren zijn familie van elkaar maar exploiteren elk huis geheel zelfstandig en houden zelf de eigen kalender bij. Voor nadere informatie over de verhuurkalender en andere zaken kunt u bij elke eigenaar/verhuurder terecht (bereikbaarheid: zie onder adressen).

Ligging
Alle drie de huizen zijn vrijstaand. Ze bevinden zich aan de Kraaijensteinweg, Burgh-Haamstede. Deze weg loopt uit op een rotonde bij de duinovergang (trap) naar het strand. De terreinen van de Grote en de Kleine Beer (elk ca 1500 m2) liggen vrijwel aan de rotonde. Het terrein van de Duindoorn (ca 750 m2 groot) ligt iets verder terug, ca 200 m, naast de ingang van de Boswachterij naar de Rijksdomeinen. Ook daar is een – wat langere – duinovergang naar het strand.

de Grote Beer

De Grote Beer is een ruim familiehuis aan zee, dat plaats biedt aan tenminste 10 mensen. Het huis heeft twee keukens, twee badkamers en meerdere terrassen in een zeer grote tuin, waaronder één met buitenopenhaard en één met een echte houtgestookte steenoven, bijvoorbeeld voor het zelf bakken van verse pizza's!

de Kleine Beer

De Kleine Beer is in 2010 nieuw gebouwd en geschikt voor 6 tot 8 personen en heeft twee badkamers. Tevens beschikt de Kleine Beer over een prachtig zwembad met zonneterras en barbeque en eveneens een grote tuin.

de Duindoorn

De Duindoorn is een eenvoudig maar charmant vakantiehuisje, gelegen op ruim, groen eigen terrein, aan de dominiale bossen en op slechts enkele minuten lopen van het strand! Perfect voor een heerlijke, betaalbare (strand)vakantie in het mooiste stuk van Zeeland!