Voel je thuis en geniet van een heerlijke vakantie

Deze website wordt ten bate van de verhuur gezamenlijk gebruikt door de eigenaren van twee woningen: de Grote Beer en de Duindoorn (voorheen ook de Kleine Beer, vandaar de naam van de site). De eigenaren zijn familie van elkaar maar exploiteren elk huis geheel zelfstandig. Voor nadere informatie kunt u bij de eigenaren terecht. Voor de verhuurkalender en -administratie kunt u bij de verhuurder van de Grote Beer terecht. Voor adressen zie onder.
(De eigenaar van de Duindoorn verhuurt ook appartement 'In de Boomgaard' in Burgh-Haamstede. Zie het menu voor een link.)

Ligging
Beide huizen zijn vrijstaand. Ze bevinden zich aan de Kraaijensteinweg, Burgh-Haamstede. Deze weg loopt uit op een rotonde bij de duinovergang (trap) naar het strand. Het terrein van de Grote Beer (ca 1500 m2) ligt vrijwel aan de rotonde. Het terrein van de Duindoorn (ca 750 m2 groot) ligt iets verder terug, ca 200 m, naast de ingang van de Boswachterij naar de Rijksdomeinen. Ook daar is een – wat langere – duinovergang naar het strand.

de Grote Beer

De Grote Beer is een ruim familiehuis aan zee, dat plaats biedt aan tenminste 10 mensen. Het huis heeft twee keukens, twee badkamers en meerdere terrassen in een zeer grote tuin, waaronder één met buitenopenhaard en één met een echte houtgestookte steenoven, bijvoorbeeld voor het zelf bakken van verse pizza's!

de Duindoorn

De Duindoorn is een eenvoudig maar charmant vakantiehuisje, gelegen op ruim, groen eigen terrein, aan de dominiale bossen en op slechts enkele minuten lopen van het strand! Perfect voor een heerlijke, betaalbare (strand)vakantie in het mooiste stuk van Zeeland!